Sun Glow By M

ONZE BANKEN

In onze vestiging in Nuenen (Sunglow by M) zijn we in het bezit van de nieuwste & veiligste zonnebanken. Ben je nu benieuwd naar de verschillende zonnebanken? Hieronder hebben we ze voor je allemaal uitgezet.

Megasun P9 Fusion

Het eerste solarium met Porsche DNA. Ontworpen om te fascineren: inclusief Matrix Lightshow voor een onvergetelijke zon ervaring.

20 min. zonnen €18

Elk min. extra komt €1 bij

Megasun K9S EXTRA SUN PLUS

Innovatieve technologieën leiden de weg naar het nieuwste topmodel, de K9S. De onbeperkte mogelijkheden en kracht zijn kenmerkend voor dit nieuwe topmodel. Hoogwaardige LED'S genereren de golflengten die nodig zijn voor een mooie en diepe tan. Asferische lenzen staan garant voor een absoluut natuurlijke verspreiding van het licht over het gezicht en decolleté.
20 min. zonnen €17
Elk min. extra komt €1 bij

Megasun P9 Extra Sun

De P9 extraSun is ontworpen in samenwerking met Studio F. A. Porsche.
Intensief zonlicht met een extra hoog percentage UVB voor een verhoogde pigmentontwikkeling en vitamine D-aanmaak. Mogelijk gemaakt door de unieke extra-Sunlight-lampen.

20 min. zonnen €17

Elk min. extra komt €1 bij

Megasun P9S Rainbow

Ontworpen in samenwerking met Studio F. A. Porsche. Ontdek zonnen in de voetsporen van de iconische Porsche 911. De nieuwe P9S beautySun biedt een rustgevende combinatie van zonlicht en schoonheidslicht. Ontdek een bijzonder aangename en zachte kleur voor een mooie huid met een gezichtsbruiner die is voorzien van LED verlichting.

20 min. zonnen €16

Elk min. extra komt €1 bij

Megasun K7 Medium Sun

Gevormd en tot stand gebracht door de pen van de ontwerper 'Etienne Salomé', bekend van zijn werk voor Bugatti Automobiles. Hoogwaardige LED's produceren alleen de golflengten die nodig zijn voor een mooie en zachte bruine kleur. Vooruitgang die direct te ervaren is.

20 min. zonnen €15

Elk min. extra komt €1 bij

Megasun K6 Light Sun

Gevormd en tot stand gebracht door de pen van de ontwerper 'Etienne Salomé', bekend van zijn werk voor Bugatti Automobiles. Tijdens de bruiningssessie behandelt de K6 het gezicht en decolleté met 56 rode Beauty LED's en stimuleert tegelijkertijd de zuurstoftoevoer naar de huid. Voor een prachtige teint en een fluweelzacht huidgevoel.

20 min. zonnen €14

Elk min. extra komt €1 bij